Goede camera beveiliging van je huis. Anno 2018 noodzakelijk?

Voel je je niet veilig in huis? Overweeg dan de aanschaf van beveiligingscamera’s.

Met name in deze donkere tijden hoor je dat er vaak om je heen inbraken plaats vinden.  Justitie heeft minder tijd en vaak belanden aangiftes in de lade en wordt er niets of veel te laat iets mee gedaan.  Dat is frustrerend en je kan dus beter voorkomen dat je slachtoffer van een inbraak wordt en je aangifte moet doen.  Opvallende beveiligingscamera’s en een sirene aan de buitengevel zijn voor de gelegenheid inbreker indicatoren om het elders te proberen. Tegenwoordig is camerabeveiliging betaalbaar geworden.  Laten we eens een paar camera’s onder de loep nemen waarmee je voor weinig geld uit de voeten kan.

Beveiligingscamera Set voor buiten

Een buitencamera kan het best bedraad worden aangesloten.  Als je een wifi verbinding wil kan dat natuurlijk ook maar criminelen kunnen tegenwoordig het signaal storen en dan is beeld weg. Bekabeld is dat veel lastigere. Zorg bij Wifi dat de afstand tussen de camera en router zo kort mogelijk is.  Dat voorkomt storing.  Op internet kun je eens kijken bij beveiligingscameras.nl waar je al een aardig camerasetje met 4 camera’s koopt vanaf 250 euro met keuze tussen bekabeld en wifi. Voor iets meer kun je een maand lang de beelden terug kijken op een ingebouwde hard disk.

Goede alarm installatie

Let er bij een goede alarminstallatie op dat deze altijd bekabeld is.  Een wifi installatie kan enkel voor binnen. Zorg dan de sirene naast de voordeur goed zichtbaar is.  Dat scheelt veel want ongewenste gasten weten dan dat er een alarm is en dat maakt ze kwetsbaar. Ze kunnen immers vaak geen daglicht verdragen. Zorg dat er een alarm is bij elk raam en plaats bewegingsmelders binnen waar inbrekers het eerst binnen kunnen.  Zó maak je een veilig huis en hoef je je minder zorgen te maken.

Reageren is niet mogelijk